Talman Luomu yrityksenä

Pekka Pajuniemi perusti lihansavustamon vuonna 1976. Yrityksen nimi muuttui Talman Luomu Oy:ksi marraskuussa 2016 pystyäkseen keskittymään luomutuotteisiin. Luomutuotteet ovatkin päätuotteemme, vaikka omistuspohja on vuosien varrella kokenut muutoksia. Nykyisin Peter Westerholm toimii Talman Luomu Oy:n toimitusjohtajana. Lisää tietoa yrityksestä saat seuraamalla Talman Luomun Facebook-sivuja ja Instagram-tiliä, joita päivitämme viikottain! 

Herkullisia lihatuotteita

Talman Luomu Oy:n liiketoiminta perustuu lisäarvon tuottamiseen niin kaupalle kuin kuluttajallekin kestävän kehityksen periaatteella. Haluamme kehittyä jatkuvasti ja erottua eduksemme kilpailijoistamme.

Talman Luomu Oy:n asiakkaita ovat vähittäiskaupat, suurtaloudet ja elintarviketeollisuus valtakunnallisesti. Henkilökuntaa on n. 20 henkilöä.

Talman Luomu Oy:n pääperiaatteita ovat kotimaisuus, korkea lihapitoisuus, lisäaineiden välttäminen ja käsityömäinen valmistustapa perinteisiä reseptejä kunnioittaen.

Panostamme puhtaisiin tarkoin valikoituihin raaka-aineisiin ja aitoon makuun. 

Tuotannossa, tuotekehittelyssä ja koko laitoksen toiminnassa otamme huomioon ympäristöasioiden kehittämisen sekä tuoteturvallisuusnäkökohdat HACCP- periaatteiden mukaisesti. Toimintamme perustuu alalle kuuluvaan lainsäädäntöön, täytämme aina viranomais- sekä asiakasvaatimukset.